MENU WIELKANOCNE 2013

MENU WIELKANOCNE 2013

31 marca  i 1 kwietnia 2013

Przystawka na zimno;

Jajka w sosie tatarskim ,szynka wiejska , jajka faszerowane,sałatka jarzynowa,wędliny świąteczne,chrzan

Zupa;

images.jpgeteŻur z jajkiem i kiełbasą

Drugie danie;

Półmisek Wielkanocny; Filet z łososia w sosie chrzanowym ,golonka w piwie, szaszłyk drobiowy,

Dodatki ;ziemniaki zasmażane,frytki,buraczki z miodem

Deser;

Mazurek z bakaliami, babka wielkanocna ,kawa lub herbata do wyboru

Cena od osoby € 35,- bez napojów

www.kleinzakopane.nl

Rezerwacja konieczna .

Dołącz do nas ! ;  Facebook; Restauracja Klein Zakopane

Kerkstraat 55, 6987 AB Giesbeek     Tel. 0313-632928   06-23055105

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Plaats een reactie